sobota 18. září 2010

23.9.2010 - 10:00... "nejmodernější kino v ČR"

Proč takové propagandistické téma? Rozhodně nejde o propagandu. Jenom bych to nazval "začátkem konce". Je vcelku zvláštní, že se p. Bradáč více nestaral o lobování za zrušení návrhu otevřít nové multikino v centru města. Takhle to asi půjde se Cinestarem rychle z kopce. Přeci nemůžou udržet stav publika z lidí, kteří jenom městem projíždí...

Že radši nechtěli nějaké rozumnější využití plochy v nově otevřené části Fora Liberec. 100 000 město, které má sice spádovou oblast o více než dalších 100 tisíc lidí větší, si neporadilo s tím, aby naplnilo jedno multikino. Jak to asi může dopadnout, když se přidá ještě další, což je + 5 promítacích sálů. Toť ve hvězdách.

Aby se nejednalo jenom o kritiku, tak přidávám základní info o multikině. Celkem je zde zmiňovaných 5 sálů. Každý sál je vybaven 3D technologií, čímž se kino dostalo na první příčku v republice. Dále je zde připraveno nové stříbrné plátno, které poskytuje jasnější obraz. Pro starší filmy je připravena speciální promítačka, která umožní jejich sledování v maximální kvalitě. Na příští víkend je navíc naplánována akce ve stylu filmů Harryho Pottera nebo Pirátů z Karibiku, kde si budou moci návštěvníci vyzkoušet všemožné rekvizity a vžít se tak do role jejich hrdinů.

Žádné komentáře:

Okomentovat