pondělí 1. listopadu 2010

Poločas... "metal vládne světem"

V mezičase přináším novinky ze světa tvrdé hudby. Zítra, v 18hod. GMT bude na webu www.ironmaiden.com s největší pravděpodobností odhalena další část turné, která by s trochou štěstí mohla zahrnovat i koncert v České Republice. Druhá novinka je datum vystoupení kapely Bon Jovi.

Nejbližší show se uskuteční 11.6.2011 v Drážděnech, konrétně v lokalitě Festwiese Ostragehege (sportovní areál v centru města). Kdo by tedy chtěl vyrazit, určitě se vyplatí pořídit lístek co nejdříve, protože kdo ví, jak dlouho budou k mání. Sám si zítra budu svůj objednávat. Lupeny lze koupit přes prodejní síť Eventim.

Poslednní zajímavostí je zmíňka o koncertu kapely Laibach. Tato parta ze Slovinska slaví 30. výročí vzniku a jedna z oslav se uskuteční i v našem státě. Konkrétně v Divadle Archa (Praha) a to 9.12.2010 od 20:30. Pro skalní fandy je navíc připraven předprogram se samotnou skupinou. Určtiě stojí za to, alespoň nad tím zapřemýšlet, protože takovou hudbu, jakou produkuje právě Laibach, budete jen s těží hledat někde jinde.
Předprodej "tiketů" v síti Ticketportal.

PS: Pracuju na rozsáhlejším článku, takže prosím o několik dní strpení. Snad to bude stát za to!

Žádné komentáře:

Okomentovat